Nu kan du privatleasa elbilen Jaguar I-PACE

Jaguar visade flitigt upp sin I-Pace.

Nu lanserar Jaguar privatleasing for sin elbil I-PACE. Det är därmed en av de första större elbilarna som du kan privatleasa direkt från en elbils-tillverkare. Sedan tidigare erbjuder många andra tillverkare privatleasing av elbilar – men då är det i det mindre segmentet.

Jaguar erbjuder privatleasing med två olika utrustningspaket där grundmodellen kostar 9 995 kr per månad. Då ingår en körsträcka på 1500 mil om året och leasingtiden sträcker sig över tre år. Nästa nivå i utrustningsnivå kostar från 10 995 kr per månad och då får du bland annat ett bättre ljudsystem, 360°-kamera och adaptiv farthållare och några ytterligare tillval.

Jaguar I-Pace är utrustad med ett batteripaket på 90 kWh som ska klara upp till 470 km på en laddning. Motorn levererar 400 hästkrafter och klarar bland annat 0-100 km/h på 4.8 sekunder. Bilen blev World Car of the Year 2019.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.