Nu kan du hitta bästa priset på elbilsladdning i ChargeFinder

Elbilisterna bästa och mest nödvändiga app är ChargeFinder. Nu har den precis blivit snäppet vassare. ChargeFinder är ett komplett register över alla publika elbilsladdare i Sverige men även stora delar av Europa.

Här finns realtidsstatus på laddare, smarta filtreringsfunktioner, ruttplanerare, instruktioner för hur man laddar och vad det kostar. Det är just det sista, prisöverblicken som blivit snäppet vassare.

Istället för att bara visa ordinarie pris vid laddaren som tillhandahålls av operatören, så visar nu appen priserna från flera olika laddningstjänster och appar. På så vis blir det enklare att få en översikt över vilken betalmod som är billigast att använda vid den specifika laddaren.

Översikten visar att det i vissa fall kan ge besparingar på flera kronor per kWh att använda rätt betaltjänst vid rätt tillfälle. Funktionen finns tillgänglig både i webbversionen, och i appen för mobiltelefonen.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.