Nu kan du förhandsboka elbilen BMW iX3 via Swish – kommer 2020

BMW iX3 Concept - utställd under eCarExpo

BMW X3 kommer som elbil och har visats upp under konceptet BMW iX3. Nu har förhandsbokningen öppnat där du kan reservera en köplats för 15 000kr hos din lokala återförsäljare. Betalningen görs genom Swish – och är återbetalningsbar fram tills dess att du signerar ett köpekontrakt. Reservationssumman dras av på bilens pris om du väljer att köpa bilen.

Bilen börjar produceras år 2020. Konceptbilen är utrustad med ett batteri på över 70 kWh i nettokapacitet. Den har en räckvidd på över 400 km (WLTP). Med en laddeffekt på 150 kW blir den dessutom snabbt laddad på runt 30 minuter.

Genom att reservera en köplats sätts man upp på en väntelista hos den lokala återförsäljaren man väljer. BMW förtydligar då att man erhåller en köplats, men att den faktiska leveransen påverkas av flera faktorer så som särskilda konfigurationer och geografiska marknader.

BMW iX3 Concept – utställd under eCarExpo
BMW iX3 Concept – utställd under eCarExpo
Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.