Nu erbjuder Tesla kontaktlösa provkörningar i anslutning till sina Superchargers

Foto: Tesla

Tesla gör det enklare för den som vill provköra Tesla Model 3. Tidigare har det varit möjligt att provköra en bil i anslutning till företagets fem butiker. Nu blir också Teslas 43 Supercharger-stationer i Sverige mötesplatser för provkörningar.

Provkörningen sker dessutom helt kontaktlöst. En Tesla-representant förbereder kunden inför provkörningen via telefon. När kunden anländer till provkörningen låser Teslas virtuella advisor upp och startar bilen på distans via Tesla-appen.

De första kontaktlösa provkörningarna sker vid Tesla Supercharger i Umeå och i Töre. För den som vill komma vidare i köpprocessen erbjuder Tesla nu också virtuell konsultation på distans. Det inbegriper visuella demonstrationer av olika funktioner i bilen i Teslas showroom, offerter, finansiering och digital rådgivning.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.