Nu blir Zeekr X riktigt attraktiv med privatleasing

Försäljningen av Zeekr X startade förra hösten. Men det har kanske inte varit någon direkt kioskvältare i Sverige. Vilket är lite oväntat då det faktiskt är en rätt så fin bil. Emot sig har X antagligen att den kommer från ett okänt märke, och med baspriset 529 000 kronor är det mycket pengar att satsa på något sådant.

Därför kommer det kanske inte som en överraskning att Zeekr nu tar till lite mer drastiska metoder för att få fart på leveranserna. Bland annat presenterar man nu ett privatleasingerbjudande som är riktigt attraktivt.

För 3955 kronor per månad kan man lägga vantarna på en Zeekr X Long Range RWD. Det under en leasingperiod på minst 36 månader och med en årlig körsträcka på 1500 mil.

Bilen har en WLTP-räckvidd på 446 kilometer, en motoreffekt på 200 KW och klarar 0 till 100 km/h på 5,6 sekunder. Snabbladdning är möjlig med upp till 150 kW. Att ladda från 10 till 80 procent ska ta runt 25 minuter. Dessutom är AC-laddning på hela 22 kW standard.

Jag provkörde Zeekr X i höstas, och gillade den skarpt.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.