Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Nissan påminner: En vecka kvar till premiären av nya elsuven – Nissan Ariya

I en kort teaserfilm påminner Nissan om premiären för den nya elsuven Nissan Ariya. Elbilen kommer ha digital premiär via en livesändning den 15 juli. Samtidigt får vi en blygsamt glimt av flera detaljer på bilen.

– Vår första 100 procent elektriska crossover-SUV är det ultimata uttrycket för stil, teknik, kraft och kontroll. Nissan Ariya är designad för att verka helt sömlöst i ditt dagliga liv och erbjuder körspänning helt utan kompromisser, skriver Nissan om elbilen.

Kika på filmen nedan för en smygtitt på av Nissan väl utvalda detaljer. Livesändningen kommer ske den 15 juli på följande webbplats.

Med Nissan Ariya tar sig Nissan in i det populära segmentet av kompakta suvar. I bagage har man en av Europas mest sålda elbilar, Nissan Leaf. Nu kommer man presentera en värdig ersättare, som också ska locka till sig kunder i ett helt nytt segment.

Ännu är detaljerna få om den nya kommande elbilen. Nissan har verkligen haft locket på. Konceptmodellen som inspirerade till Ariya hade bland annat en räckvidd på upp till 600 kilometer. Andra källor säger sig bekräfta att Ariya kommer ha en räckvidd på omkring 480 kilometer. Storleksmässigt är elbilen i storlek med Tesla Model Y.Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

Dagens Nyheter har träffat Volvochefen Håkan Samuelsson inför börsintroduktionen av Volvo Cars. För tidningen berättar han mer om Volvos framtida planering kring nya elbilar....

Elbil

Nu ska Toyota satsa på elbilar. Med det kommer en global satsning på motsvarande 116 miljarder kronor på batterier till elbilar under de kommande...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons