Nio ET5 som kombi fångad på bild i Norge

Kinesiska elbilstillverkaren Nio ska nu ha bestämt sig för ett namn på den eldrivna kombiversionen av Nio ET5. Brittiska Autocar har också fångat elkombin på bild i samband med en reklamfotografering.

Namnet blir Nio ET5 Touring. Modellen lär dela mycket teknik med sedanmodellen av Nio ET5 och kommer då bland annat erbjudas med ett batteri på antingen 75 eller 100 kWh. Batteriet kommer också vara utbytbart precis som i Nios övriga modeller.

Nios grundare William Li ska tidigare ha sagt att kombin Nio ET5 Touring är särskilt utvecklad för den europeiska marknaden. Speciellt tydligt blir kanske det när platsen där ET5 Touring nu fångats på bild är i just Norge.

Bilderna kan du se här nedanför:

– Det är en väldigt vacker bil. Den har mycket interiört utrymme, inklusive utrymme för huvudet bak, sa Nios vd William Li till Autocar inför bilmässan i Shanghai förra månaden.

Enligt tidigare uppgifter kommer premiären hållas i sommar. Antagligen i juni eller juni.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.