Missa inte elbilsmässan ”El för alla” på i Scandinavian Raceway i Anderstorp, 19-20 augusti

I helgen slår elbilsföreningen Elbil Sverige upp portarna till sin årliga mässa ”El för alla”. Mässan arrangeras på Scandinavian Raceway i Anderstorp 19-20 augusti med fullt fokus på eldrivna fordon.

Mässans utställare visar upp elbilar, men också andra elfordon med både två och tre hjul. På plats finns också elkonverterade bilar, elbåtar, ellastbilar, elflyg och eldrivna entreprenadmaskiner. Här finns också utställare som visar upp laddboxar, laddsystem och solceller och annat som hör till elektrifieringen.

Under mässan finns det också möjlighet att provköra fler olika elbilar från flera olika märken. Det finns också den unika möjligheten till att vara med i en utlottning om en provflygning i ett elflyg.

På plats arrangeras också seminarier med fokus på elbilar, elektrifiering och det som hör till. Mässan håller öppet 10-17, både på lördag och söndag. Fri entré men en P-avgift på 250 kronor tillkommer. Läs mer på El för allas hemsida här.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.