MG släpper priserna på privatleasing av eldrivna kombin MG5 – från 2 690 kronor

I februari var det säljstart för en av de första helt eldrivna kombimodellerna på den svenska marknaden. Det var då MG lanserade MG5. Idag presenterar MG också privatleasingpriserna för den eldrivna kombin.

Priserna startar på 2 690 kronor per månad med en årlig körsträcka på 1000 mil och en leasingperiod på 36 månader. Vid en kortare period på 24 månader blir månadskostnaden istället 2 835 kronor.

– Med MG5, som vi tror väldigt mycket på, har vi en modell som passar perfekt in på den svenska marknaden. En kombi som har det mesta för en aktiv livsstil, bra utrustning samt ett attraktivt pris. MG5 är elbilen för alla, säger Johan Lindström, Head of Sales and Brand, Hedin MG Sweden AB.

I Sverige erbjuder MG Luxury-versionen av MG5. Leasingerbjudandet inkluderar metallic-lack, 360º kamera, säten i konstläder och 17-tumsfälgar.

MG5 har en räckvidd på upp till 380 kilometer (enligt WLTP) och snabbladdning med hastigheter på upp till 87 kW. Kombin lastar 479 liter i bagageutrymmet och får dessutom dragkrok med en kapacitet på 500 kilo.

MG:s leasingstunt

När MG klev in på den svenska marknaden i början av förra sommaren gjorde man det med bestämda steg genom ett mycket attraktivt privatleasingerbjudande. Då erbjöd man suven MG ZS EV med en räckvidd på 263 kilometer till en kostnad av 1 900 kronor per månad.

Stunten fungerade och på mycket kort tid levererade man närmare 1600 stycken exemplar av modellen. Den junimånaden toppade modellen leveransstatistiken för elbilar. Sedan dess har MG lanserat en uppgraderad version ZS EV med större batteri och längre räckvidd. Även leasingpriserna för ZS EV höjdes då.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.