MG släpper nya detaljer om eldrivna roadstern Cyberster

MG presenterar idag nya detaljer om eldrivna Roadster Cyberster som har europeisk premiär i år. Genom dubbla kraftfulla motorer och fyrhjulsdrift kommer det bli den snabbast accelererande produktionsbilen som bär märket MG.

De två motorerna i MG Cyberster producerar totalt 400 kW (544 hk) i motoreffekt med ett vridmoment på 725 Nm. Bilen ska klara av att göra 0 till 100 km/h på 3,2 sekunder.

MG Cyberster kommer också erbjudas med tvåhjulsdrift. Då får den en motor med en totaleffekt på 250 kW (340 hk) och ett vridmoment på 475 Nm. Denna modellen ska klara 0 till 100 km/h på 5,2 sekunder.

Cyberster kommer erbjudas i flera olika kulörer. Det inkluderar en lanseringsfärg i rött. Den kommer få sällskap av New English White och två metalliska färgval, Camden Grey och Cosmic Silver samt en dramatisk Inca Yellow som ett premiumalternativ.

Några uppgifter om när MG Cyberster börjar säljas eller vad den kommer att kosta har inte kommunicerats.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.