Mazda ger oss en första glimt på den ”flytande” mittkonsolen i kommande elbilen

I samband med Tokyo Motor Show som startar om ungefär en vecka kommer Mazda lansera sin första elbil. Kamouflerade prototyper har redan setts i Oslo tidigare i år.

Nu ger Mazda oss en snabbtitt på elbilen genom en väldigt kort video, där vi kan ana lite av materialen i bilen och en flytande mittkonsol. Information är knapphändig, men vi får lära oss att Mazda grundades 1920 och att man fokuserar på hållbara material i den nya elbilen.

– I linje med Mazdas utvecklingsfilosofi är den kommande elbilen utformad för att ge goda körupplevelser för alla passagerare i bilen. Kupén är utformad för att skapa ett öppet utrymme runt en flytande mittkonsol, och det används genomgående kvalitetsmaterial i hela interiören, skriver Mazda i ett pressmeddelande.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.