Max flyttar in hos Tesla – beställ mat till ankomsten vid laddstoppet

Tesla och hamburgarresturangen Max har länge haft ett nära samarbete. För 10 år sedan öppnade Tesla tillsammans med Max den första Supercharger-stationen i Karlstad. Den låg då lämpligt belägen nära en Max-restaurang.

Sedan dess har flera Tesla Supercharger-stationer öppnat i anslutning till kedjans restauranger. Nu utökas samarbetet ytterligare genom att Max flyttar in i Teslas navigering. Tesla har nämligen integrerat en QR-kod i bilens navigationssystem vid respektive laddplats där mat kan beställas för leverans när bilen anländer.

– Eftersom laddningen går så snabbt är det smidigt att få maten levererad direkt vid ankomst och slippa eventuella köer, skriver Tesla i ett kort utskick.

Fotnot: Stationen i Karlstad var en av de två första Supercharger-stationerna som öppnade i Sverige den 8 juli 2014. Samtidigt öppnades också en station i Arboga.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.