Maskerad Polestar 4 siktad ute på vägarna

Polestar 4 är antagligen en av Polestars modeller som hemlighetsmakeriet fortfarande är störst kring. Det trots att det är den lansering som nu lägger närmast i tiden. Vi är betydligt mer koll på Polestar 5 och Polestar 6 som ligger längre bort i tiden.

Det vi vet är att Polestar 4 tar formen av en coupésuv. Thomas Ingelath har i en intervju med Car Magazine berättade han att riktpriset är satt till €55 000. Den kommer också bli mindre än Polestar 3.

Polestar har fullt fokus på att kunna visa upp och lansera modellen på marknaden det här året. Det framkom under en frågestund med Thomas Ingenlath i samband med en tidigare kvartalsrapport 2022.

– Vi kommer att lansera bilen och det är inte… jag pratar inte bara om att vi ska presentera bilens design. Det blir starten på lanseringen som inkluderar de industriella milstolparna som vi kommer att nå längs vägen under 2023, sa Thomas.

Brittiska Autocar har nu snubblat över de första bilderna på den nya Polestar 4. Det från en av Polestars testkörningar. Du kan se bilderna i artikeln länkad nedan:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.