Många spaningar på Nio ET7 runtom i Europa

Att kinesiska biltillverkaren Nio är på väg till Europa har blivit märkbart. Biltillverkaren har bekräftat att Nio ET7 blir den första modellen som kommer till Sverige med lansering under hösten.

Nio har dessutom visat bilder på båtlass med elbilar som är på väg till Sverige. I Ungern ska man bygga en fabrik för laddinfrastruktur och batteristationer. Nu har också flera maskerade ET7 siktats runt om i Europa. Främst i Tyskland och Polen.

Av bilderna att tyda så ser det ut som Nio genomför de sista testerna på europeiska vägar innan en storskalig lansering av ET7. Orsaken till maskeringen är oklar – ET7 har varit lanserad sedan länge i Kina och att modellen ska komma till Europa har Nio också bekräftat.

Nedan kan du se några av spaningarna:

Utöver i Sverige lanserar Nio också ET7 i Norge, Tyskland, Nederländerna och Danmark. Försäljningen på dessa marknaderna ska starta senare i år.

Så hur ser Nio ET7 ut utan maskering? Det kan du se på bilderna nedanför:

Pressbilder: Nio
Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.