Livesändning 21/9: Volvo ska visa en ny era för säkerhet och för Volvo Cars 

Volvo Cars förbereder sig för att lansera sin helt nya eldrivna suv. Den nya elbilen kommer innebära en ny era av innovativa funktioner för ökad säkerhet både i och utanför bilen.

Som en uppvärmning inför den stundande lanseringen av det nya flaggskeppet kommer Volvochefen Jim Rowan ge oss en närmare inblick i alla de nya säkerhetsfunktionerna vi kan förvänta oss i elbilen.

Det hela kommer du kunna följa via en livesändning, den 21 september klockan 15.00 i videospelaren nedanför. Kanske kommer vi också få en första smygtitt på den nya elbilen?

Volvo Cars kommer introducera ”ny innovativ teknik” i kombination med LIDAR och en ny kärndator och mjukvara, står det att läsa i inbjudan. Målet är som alltid: att ingen ska skadas allvarligt eller dödas i en ny Volvobil.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.