Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Live: Här kan du se premiären av nya el-suven Nissan Ariya

Nissan presenterar sin nästa elbil. Den nya el-suven har fått namnet Nissan Ariya. Livesändningen startar 15 juli klockan 7.00 och premiären går att se i videospelaren nedan:

– Vår första 100 procent elektriska crossover-SUV är det ultimata uttrycket för stil, teknik, kraft och kontroll. Nissan Ariya är designad för att verka helt sömlöst i ditt dagliga liv och erbjuder körspänning helt utan kompromisser, skriver Nissan om elbilen.

Nissan har lanserat en av marknadens viktigaste elbilar, då i form av Nissan Leaf. Det ska bli spännande att se om Nissan återigen kan skapa samma succé.

Uppdatering: 15 juli, 9.45: En sammanfattning om nya elbilen Ariya hittar du här.Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

Dagens Nyheter har träffat Volvochefen Håkan Samuelsson inför börsintroduktionen av Volvo Cars. För tidningen berättar han mer om Volvos framtida planering kring nya elbilar....

Elbil

Nu ska Toyota satsa på elbilar. Med det kommer en global satsning på motsvarande 116 miljarder kronor på batterier till elbilar under de kommande...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons