Leveranserna av Polestar 3 har startat

Nu berättar Polestar att de första exemplaren av den nya elbilen Polestar 3 har lämnats över till de första kunderna idag. De första bilarna levererades från Polestars huvudkontor ”Cube” i Göteborg. Bilarna gick i färgerna Magnesium och Space.

Redan imorgon kommer Polestar också att lämna över de första bilarna till kunder i Tyskland och Norge. Samtidigt påbörjas också leveranserna i USA där de första bilarna lämnas över till kunder i Kalifornien, Illinois, Indiana och New York.

– Det här är en viktig milstolpe, de första leveranserna av Polestar 3 till våra kunder. Provkörningsmöjligheter startar vid alla Polestar Spaces den här kommande helgen. Tusentals kunder som skickat in intresseanmälningar har fått inbjudningar till att uppleva vår fantastiska, lyxiga prestanda-SUV. Polestar håller på att bli en global spelare med det mest attraktiva elektriska produktutbudet, berättar Thomas Ingenlath, vd för Polestar.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.