Leveranserna av Fisker Ocean ökar med hjälp av hemleverans

Nya elbilsuppstickaren Fisker fortsätter att hitta ny vägar för att snabbare påskynda leveranserna av nya bilar till kunderna. Under torsdagen denna veckan satte man ett eget leveransrekord. Det med 107 stycken Fisker Ocean levererade under en dag.

Under de senaste månaderna har Fisker utökat leveransteamet och antalet leveransplatser. I samband med företagets rekorddag hade man dessutom startat upp Fisker Direct. Det innebär att en Fisker-anställd kör hem bilen direkt hem till kunden om den bor inom 9,5 mil från en Fisker-anläggning.

– Detta resultat bevisar att vår nya distributionsstrategi fungerar, kommenterade märkets VD Henrik Fisker om rekorddagen.

– Vi förväntar oss att den här leveranstakten kommer att öka och vi kommer att tillhandahålla frekventa uppdateringar under resten av 2023. Vi är tacksamma för våra kunder och deras tålamod när vi genomför denna upptrappning, tillade Henrik Fisker.

Innan slutet på detta året har Fisker som mål att skala upp leveranserna till 300 bilar om dagen i Europa och USA.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.