Lego-byggare hoppas att detta Tesla Service Center ska bli verklighet

På Lego Ideas är det möjligt för Legofantaster att visa upp sina egna skapelser och kreativitet i klossbyggarkonsten. Användare kan sedan rösta på olika modeller, och de bästa kan sedan förverkligas och bli riktiga Lego-satser.

Signaturen Airbricks95 har byggt ett komplett Tesla Service Center med verkstad och försäljning. Här finns också tre Superchargers och en Cybertruck, två Model S och en Model Y.

Airbricks95 hoppas att förslaget ska få de 10 000 rösterna som krävs för att Lego ska överväga att förverkliga bygget. Förutsatt också då att Tesla själva godkänner modellen.

En Tesla Model Y intill en Supercharger.
Showroom med en Tesla Model S.
Ett Tesla Servicecenter komplett med verkstad och försäljning.

I skrivande stund har förslaget fått nästan 2700 röster. Här kan du kolla in bygget hos Lego Ideas.

Det finns en elbil i Lego

För den som redan idag vill bygga en elbil i Lego så finns det en byggsats med en elektrisk sportbil. Komplett med solcellsdriven laddstation. Den går exempelvis att hitta hos Stor & Liten via denna länken (sponsrad länk).

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.