Låt oss titta på formerna på elbilen Porsche Taycan

I en teaserfilm som fått namnet ”Själen, elektrifierad” presenterar Porsche sin kommande elbil Taycan. Porsche talar om att alla Porsche har en själ, likaså Taycan. Även om Taycans hjärta drivs av en annan kraft – el – så är själen, ännu en gång, densamma.

Det kan tolkas som att filmen riktar sig främst till de som förknippar Porsche med en mullrande fossilmotor. Till oss andra som redan är övertygade om en elektrifierad framtid, ja, vi kan titta på och njuta av siluetterna av den kommande elbilen som Porsche retsamt visar upp.

Vi ser en bil som har breda och låga proportioner. Hjulhusen fram lyfter märkbart upp fronten och ger huven en härlig bula. Utmärkande är den smala kupén som drar tankarna åt Porsche 918 Spyder.

Och den är en konceptbild på Mission E, konceptet som lett fram till Porsche Taycan.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.