Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Eldrift

Laddningsnätverket Ionity blir nu billigare för alla – mot månadskostnad

Pressbild: Ionity

Snabbladdningsnätverket Ionity har stundtals fått kritik för sin prissättning. Om man inte äger en elbil från en tillverkare som är delägare i nätverket får man betala dyra 8,70kr per kWh.

Nu blir det ändring på det när Ionity lanserar ett nytt abonnemang kallat Ionity Passport som är öppet för alla. Mot en månadskostnad på 190kr per månad får man istället ladda för betydligt förmånligare 3,50kr per kWh. Då krävs det dock att man binder upp sig på 12 månader.

Sajten Feber har räknat på besparingen och skriver att brytpunkten för månadskostnaden når den som laddar minst 440 kWh per år i nätverket.

Fortsatt finns det betydligt billigare snabbladdare för under 5 kronor per kWh utan abonnemang som ändå blir billigare om man inte snabbladdar så ofta.

Ionity erbjuder idag ett av Sveriges snabbaste nätverk av snabbladdare. Laddarna har en effekt på upp till 350 kW och finns idag fördelade på 22 stationer i Sverige. I hela Europa finns det 370 stationer.Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

I förra veckan började det komma indikationer på att världspremiären för den elektriska Folkabussen närmar sig. Genom en reklamfilm som Allt om Elbil fick...

Elbil

Efter att under många år ha setts som en pionjör inom elbilar med Nissan Leaf är det dags för Nissan att öka takten ytterligare....

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons