Läcka påstår: Tesla går mot rekordkvartal

Pressbild: Tesla

Tesla har haft några tuffa månader under årets början med stora förluster – efter en period med mycket positiva siffror och prognoser. Men nu är det möjligt att vinden vänder igen – och Tesla får medvind.

Enligt ett läckt email så har Tesla ett rekordkvartal framför sig. I mailet, som påstås var skickat från Elon Musk till alla anställda skriver han:

”Igår hade vi över 50 000 nya nettobeställningar för det här kvartalet. Baserat på den nuvarande trenden, finns det en god möjlighet att överträffa det gamla rekordet på 90 700 leveranser som sattes under förra årets sista kvartal och göra den bästa leverans/försäljnings-kvartalet i Teslas historia. ”

Elon fortsätter i det läckta mailet, och skriver att för att lyckas måste Tesla öka takten från ungefär 900 producerade Tesla Model 3 om dagen till 1000.

Mailet finns att läsa i sin helhet hos Teslarati.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.