Kommer elbilen BMW i3 fungera som strömkälla? Deras ingenjören jobbar på det

BMW har släppt en video på en BMW i3 där elbilen används som en strömkälla av en ostystare. I samband med videon släppte man en pressrelease som man döpte till ”En glimt av framtiden”.

”En BMW i3 har mycket ström ombord”, skriver man i pressreleasen. ”Ofta mer än vad som behövs vid körning. I den är videon visar vi vad man kan göra med den. BMW:s ingenjörer jobbar på det. (BMW i3 som strömkälla)”. Se videon nedan:

https://www.youtube.com/watch?v=SUJaOc5O0-8

Kanske ändå ger fler frågetecken?

Pressreleasen är tydlig med att peka ut just BMW i3, om tolkar pressreleasen bokstavligen så är det just för BMW i3 där man arbetar med någon lösning. Om det är för eftermontering eller endast nya BMW i3 är också oklart.

Det kan ju också vara så att BMW endast vill illustrera detta som ett koncept, och en möjlighet för  framtida elbilar från företaget. Men Allt om Elbils reflektion är trots allt att man lovar ganska mycket, med just i3 också.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.