Kommande: Jay Leno träffar Elon Musk – provkör Tesla Cybertruck

Nästa vecka sänds ett avsnitt av Jay Leno’s Garage på amerikanska TV-kanalen CNBC. Gästar gör Tesla och Elon Musk. Avsnittet spås bli en av de mest populära avsnitten av Jays program som sänts.

Inför att programmet sänts, har CNBC släppt två korta trailers från avsnittet. Den första trailern visar Elon Musks entré, i en Tesla Semi till Jays stora förtjusning.

Du kan se Elons entré i trailern nedan:

Men CNBC har också släppt andra trailer från när Jay får köra Tesla Cybertruck. Redan i denna trailer delar Elon med sig av några små tankar kring hur den rejäla pickupen kommer ändras. Bland annat ska den bli fem procent mindre i produktionsversionen. Det finns också utmaningar med förarens utsikt som måste lösas.

Programmet med Elon sänds nästa vecka i amerikansk TV. Därefter lär det bli tillgängligt online, via CNBC:s webbplats eller Jay Lenos YouTube-kanal. Om du vill se när Jay träffade Elon förra gången, kan du göra det i detta avsnitt från 2008.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.