Kolla in Volkswagen ID. Buzz som campingbil

Volkswagen ID. Buzz kommer för en del aldrig bli riktigt fulländad förrän den dagen vi får se den i ett campingutförande. En Volkswagen ID. Buzz California med andra ord.

Väntan är kanske nu över, men inte från officiellt håll. Det är på semestermässan CMT i Stuttgart som Alpincamper ställer ut sin konvertering av ID. Buzz.

Interiören går i retrostil. Komplett med en sittbänk som också kan användas som sovplats. Här finns också gott om förvaring i form av smarta hyllor och utdragbara lådor. Under bänken gömmer sig också en liten kylbox.

I köksavdelningen finns en diskho samt en indukationsplatta för enklare matlagning. Även här finns ytterligare förvaringsmöjligheter.

Även taket går att höja upp så att det blir möjligt att stå upp inuti bilen.

Detta är den första konverteringen av ID. Buzz som Alpincamper skapat och är en ren utställningsbil. Vad Alpincampers konvertering kommer kosta eller när den går att beställa finns det inga uppgifter om idag. Alpincamper är däremot specialister på sådana här konverteringar, så det är väldigt sannolikt att vi en dag kommer kunna beställa den.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.