Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Notis

Klockan 2 inatt: Tesla AI Day – här ser du livesändningen

Inatt är det dags för ett direktsänt evenemang från Tesla. Evenemanget är döpt till Tesla AI Day och på schemat står artificiell intelligens. Tidigare har Tesla sagt att evenemanget genomförs i rekryteringssyfte för att locka nya talanger till företaget.

Produktdemonstrationer eller andra nyheter står antagligen inte i fokus. Däremot är det möjligt att Tesla visar upp nya framsteg, innovationer och annat för den tekniskt intresserade.

Det spekuleras kring att evenemanget kommer att kretsa kring Teslas självkörande mjukvara och hårdvaran relaterade till den. Och om det dyker upp andra överraskningar återstår att se.

Sändningen startar inatt klockan 2 och du ser den i videospelaren nedan:Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

Dagens Nyheter har träffat Volvochefen Håkan Samuelsson inför börsintroduktionen av Volvo Cars. För tidningen berättar han mer om Volvos framtida planering kring nya elbilar....

Elbil

Nu ska Toyota satsa på elbilar. Med det kommer en global satsning på motsvarande 116 miljarder kronor på batterier till elbilar under de kommande...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons