Klart: Nio öppnar showroom i Göteborg den 23 februari

Nio har tagit över Teslas gamla lokal intill Brunnsparken i Göteborg. Nu är det klart att nya Nio Space öppnar den 23 februari. Det är Nios andra showroom i Sverige.

Här kommer Nio visa upp sina bilmodeller och erbjuda en avkopplade loungeavdelning. Elbilarna som finns på plats är Nio ET7, Nio EL7 och Nio ET5. Man kommer också kunna erbjuda provkörningar i anslutning till lokalen.

– Med nya NIO Space har vi en naturlig utgångspunkt mitt i Sveriges näst största stad där vi uppmanar alla nyfikna att stanna till och ställa sina frågor om laddning och batteribyten. Vi har erbjudit provkörningar i Göteborg sedan vi lanserade i oktober men med nya NIO Space blir det ännu lättare att se våra bilar på nära håll och boka en provkörning av Nio ET7 och Nio EL7, säger Mattias Lundgren, vd för Nio Sverige.

I anslutning till att den nya butiken öppnar i Göteborg kommer Nio också starta leveranserna av elsuven Nio EL7. Senare under våren startar också leveranserna av den mindre sedanen Nio ET5 som placerar sig under premiumsedanen ET7. ”lillebror” den något lägre

– I vår börjar vi att leverera våra sportiga sedan Nio ET5 och har då tre ledande elbilar i premiumsegmentet. Tillsammans med vårt växande nätverk av Power Swap-stationer och fysiska showrooms i Sveriges två mest folktäta regioner är vi övertygade om att vi har det mest flexibla och kompletta elbilserbjudandet idag, avslutar Mattias Lundgren.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.