Ionity sänker priserna över hela Europa – från 3,50 kr/kWh

Laddningsoperatören Ionity sänker nu sina priser på tolv marknader i Europa, och det inkluderar också den svenska marknaden. Prissänkningen gäller både för de som laddar utan abonnemang och de som väljer att teckna ett Ionity Passport.

– Vi är glada över att kunna tillkännage lanseringen av våra två nya prisplaner, designade för att göra elbilsladdning mer överkomlig och tillgänglig för alla! Med fler tillgängliga kontakter och konkurrenskraftiga priser siktar vi på att vara våra kunders föredragna följeslagare för elbilsresor över hela Europa, skriver Ionity.

Från och med imorgon kostar det 6,40 kr/kWh att ladda hos Ionity, mot tidigare 7,40 kronor. Ionity kommer också från och med imorgon att erbjuda två varianter av sitt Passport-abonnemang med ännu lägre priser.

Ionity Passport Motion passar den som inte laddar allt för ofta, men ändå vill komma billigare undan vid de tillfällena som man gör det. Genom att betala 65 kr/mån (45 kronor första månaden) för ett Passport Motion-abonnemang kan man ladda för 4,50 kr/kWh.

Den som laddar betydligt oftare kan teckna abonnemanget Ionity Passport Power och betala 136 kr/mån (90 kronor första månaden) och ladda för 3,50 kr/kWh.

De nya taxorna och abonnemangen kommer att erbjudas från och med imorgon, 28 maj. Det lägre kampanjpriset för den första månaden på Passport-abonnemangen kommer att gälla under en begränsad period. Bindningstiden för abonnemangen är en månad.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.