Internet gissar om Tesla Cybertruck: Så kommer den se ut

Teslas kommande pickup, Tesla Cybertruck som lanseras inatt kommer att vara något helt annat än vad vi är vana vid att se, det har Vd Elon Musk sagt bland alla i mängden av kryptiska uttalandet kring den kommande elbils-pickupen.

Det har inspirerat Tesla-fantaster över hela världen Som har gissat och delat med sig av illustrationer och skapelser, baserade på de tre skissbilderna som Tesla hittills släppt. Du ser de tre officiella bilderna från Tesla ovanför. Uppdatering: Tesla Cybertruck har nu haft premiär, mer läsning om Cybertruck hittar du här.

Här nedan har vi samlat ett kollage med bilder från fans. Hur tror du att den kommer se ut?

Allt vi vet om Tesla Cybertruck

Detaljerna kring Tesla Cybertruck har varit kryptiska och lösrykta. Hemlighetsmakeriet är stort som alltid hos Tesla och man nöjer sig med att släppa noga utvalda detaljer som skapar spänning och hype. Vi har samlat allt vi vet om Tesla Cybertruck i en samlingsartikeln. Du hittar den läsningen här.

Det är många som med spänning ser fram emot premiären inatt. Undertecknad inkluderad.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.