Inofficiell campingversion av Volkswagen ID. Buzz

Volkswagens klassiska folkabuss och den mer moderna Volkswagen Transporter har genom åren framgångsrikt erbjudits som campingbilar. Förra året lanserade Volkswagen originalets nytolkning Volkswagen ID. Buzz. Men trots det finns det ingen officiell campingmodell i sikte.

Brittiska DVAN har därför tagit sig an utmaningen med att konvertera till ID. Buzz till en campingvan som ska fungera helt off-the-grid. Ombyggnaden är komplett med ett enkelt kök med förvaring, diskho, induktionshäl och kylskåp. Längst bak finns en soffa med två sittplatser som enkelt kan omvandlas till en säng för två personer.

Eftersom DVAN inte har möjlighet att plocka ström ur högspänningsbatteriet har man kompletterat med ett eget batteri, som laddas upp med hjälp av solceller på taket eller genom en extern anslutning. Taket kan också hissas upp för att göra det möjligt att stå raklång i campingbuzzen.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.