Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Inatt startar leveranserna av nya Tesla Model S Plaid – kommer livesändas

Foto: Tesla

Klockan 5.30 på fredag morgon startar Teslas leveransevenemang av nya Tesla Model S Plaid. Utöver en rejäl uppdatering interiört kommer nya Model S Plaid också med en kraftigare drivlina med tre motorer som ger bilen en topphastighet på 322 km/h och tar bilen från 0-100km/h på 2,1 sekunder.

Uppdatering, länk till livestream: Evenemanget kommer att direktsändas online. Sändningen startar klockan 5.30 på fredag morgon och går att se via följande länk: livestream.tesla.com.

Inför premiären har Tesla också byggt om sin testbana intill fabriken i Fremont, Kalifornien. I en ny video kan vi se förberedelserna med scenbyggen inför nattens evenemang. Här skymtar vi också doserade kurvor vilket skvallrar om höga hastigheter.

I videoklippet ser vi också ett hundratal Tesla Model S Plaid parkerade runtom i området.Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

Volvo och Volkswagen är de enda biltillverkarna med tillverkning i Europa som är redo nog att ställa om till elbilar och klara EU:s mål...

Eldrift

Tysklands transportminister Andreas Scheuer vill att Tesla öppnar upp sitt nätverk av snabbladdare i landet. Anledningen är att Andreas vill säkerställa att landets laddnätverk...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons