Ikväll 22.30: Livesändning från Tesla Battery Day – viktig ny teknik för Cybertruck, Semi och Roadster

Ikväll klockan 22.30 startar livesändningen av två Tesla-evenemang. Först ut är Teslas årsmöte för aktieägare och direkt därefter följer det efterlängtade evenemanget Tesla Battery Day. Både evenemangen är öppna för allmänheten och kan ses via videospelaren längre ner i den här artikeln.

Kvällens mest efterlängtade programpunkt är givetvis Battery Day. Förväntan är att Tesla ska lansera en ny och mer innovativ batteriteknik. Det Tesla lanserar ikväll kommer påverka Tesla långsiktigt och i första hand beröra Tesla Cybertruck, Semi och Roadster. Det kommer nå en volymproduktion först 2022, skriver Elon Musk i en tweet.

Teslas Vd Elon Musk har tidigare sagt att evenemanget ”kommer vara något helt galet häftigt”. Dessutom kommer vi få mer detaljer kring europeiska versionen av Tesla Model Y som ska tillverkas i Gigafactory Berlin. Vi kan säkert också förvänta oss en eller annan mer eller mindre uppenbar överraskning. Det brukar vara kotym vid Teslas evenemang.

Livesändning

Evenemangen ser du i spelaren nedan som öppnar 22 september klockan 22.30.

Om videospelaren inte laddar ordentligt kan du också följa evenemanget direkt på Teslas hemsida här.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.