Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Idag 17.00: Premiär för nya elvsuven Volkswagen ID.4 – följ livesändningen här

Idag lanserar Volkswagen sin efterlängtade elsuv Volkswagen ID.4. Premiären sker genom ett livesänt evenemang som startar klockan 17.00 idag.

Livesändningen ser du i videospelaren längre ner i den här artikeln.

Volkswagen har varit blygsamma med detaljerna, men vi vet bland annat att elbilen kommer få upp till 500 kilometer i räckvidd. Från början kommer ID.4 med bakhjulsdrift och lite senare kommer också en fyrhjulsdriven version. De första leveranserna förväntas ske innan slutet på året.

Livestream: Premiär för Volkswagen ID.4

Dessutom har man avslöjat att vissa versioner av modellen kommer utrustas med dragkrok. Ett i Sverige efterlängtat tillval.

Uppdatering: VW ID.4 är nu lanserad, läs vår artikel med priser och bilder på elbilen här.Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

Volvo och Volkswagen är de enda biltillverkarna med tillverkning i Europa som är redo nog att ställa om till elbilar och klara EU:s mål...

Eldrift

Tysklands transportminister Andreas Scheuer vill att Tesla öppnar upp sitt nätverk av snabbladdare i landet. Anledningen är att Andreas vill säkerställa att landets laddnätverk...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons