Hyundai IONIQ 6 blir en snabbare och sportigare elbil med N-märkning

Med tillägget N i namnet skapar Hyundai spännande och kraftfulla varianter av sina bilmodeller. I ett gäng nya teaserbilder avslöjar Hyundai att det nu är dags för N att utvecklas.

Hyundai N ska få sin första helt eldrivna modell. Genom teaserbilder kan vi urskilja att det med stor sannolikhet rör sig om den nyligen presenterad Hyundai IONIQ 6 som får den snabba N-behandlingen.

Från bilderna kan vi bland annat se att Hyundai IONIQ 6 N blir utrustad med en rejält stor bakspoiler. På en andra bild som gömmer en bil under ett skynke ser vi silhuetten av IONIQ 6 återigen med en stor bakspoiler.

Hyundai håller oss inte på helspänn allt för länge. Tidigt på morgonen den 15 juli lovar Hyundai att berätta om vad som är på gång.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.