Hondas lyxbilsmärke Acura släpper teaser på elbil

Biltillverkaren Honda har ännu inte fått igång sin stora elbilsoffensiv. Idag har man bara levererat den lilla och söta elbilen Honda e. Planen är dock att leverera 30 nya elbilar fram till 2030. Man har till och med två eldrivna sportbilar i planeringen.

Men nu förbereder sig Hondas Acura för att lyfta på skynket. Acura är Hondas lyxbilsmärke som bland annat finns i USA, Kanada, Mexiko och Hongkong. Kanske innebär släktskapet med Honda att vi också får en föraning om vad Hondas elbilar kan tänkas prestera i framtiden?

Svaret dröjer dock en vecka. Först den 18 augusti kommer Acura avslöja sin väg framåt i skiftet till elbilar. Inför det får vi se en kort videoteaser som ska ge oss en föraning om Acuras framtida formspråk:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.