Honda visar upp de dubbla skärmarna i elbilen Honda e

Hondas kommande elbil Honda e skiljer sig från mängden. Bilen utrustas med två widescreen-skärm på 12,3 tum, som är uppdelad för föraren och passageraren. Skärmarna kan styras individuellt men kommunicerar också med varandra.

Till exempel så kan passageraren leta upp något på sin skärm och sedan skicka över den till förarens skärm. I videon nedan ger Honda oss en första inblick på systemet.

Bilen är också röststyrning och ska kunna hantera ”naturliga röstkommandon” med hjälp av bilens AI-system. Med tiden lär sig också bilen användarens behov. Honda e utrustas också med bland annat Apple CarPlay och Android Auto.

Stads-elbilen Honda e visas upp senare i höst, och ha en räckvidd på 200 km och snabbladdning som ska kunna ladda bilen till 80 procent på 30 minuter.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.