Hedin Bil utser Holmgrens Bil till ny återförsäljare av MG i Sverige

Det är Hedin Bil som tagit stafettpinnen för Sverigelanseringen av kinesiska elbilstillverkaren MG. Med flera lågt prissatta elbilar som MG ZS EV och MG Marvel R Electric är förväntningen att biltillverkaren kan ta en stor andel av elbilsmarknaden framöver.

För att ytterligare stärka sin närvaro på marknaden utser nu Hedin Bil också Holmgrens Bil som återförsäljare av MG. Avtalet innebär att Holmgrens kommer båda sälja och erbjuda service på bilarna.

– Vi på Holmgrens Bil är mycket glada och stolta över att vara del av den växande MG-familjen. Som ett av de största bilföretagen i Sverige, ser vi fram emot att kunna erbjuda våra kunder ytterligare ett nytt och spännande varumärke. Vi ser fram emot att kunna visa våra kunder och besökare de nya och spännande modellerna från MG i våra bilhallar, kommenterar Eric Holmgren, Vice VD för Holmgrens Bil.

Den officiella Sverigelanseringen av MG var i april i år. Sedan dess har Hedin Bil tagit emot 1500 beställningarna, enligt ett pressmeddelande. Genom tillskottet av Holmgrens Bil finns nu MG representerat på 25 anläggningar i Sverige. Hedin har som målsättningen att ytterligare bredda nätverket under året.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.