Här ser du premiären av Volvo EX90 idag klockan 15.00

Idag är det premiär för Volvo EX90 och Volvo sänder live direkt från avtäckningen i Stockholm. Det hela startar klockan 15.00 idag. Du kommer att kunna se premiären i videospelaren nedanför.

Premiären är indelad i ett par olika kapitel, och först ut är avtäckningen av Volvo EX90. Jim Rowan, VD för Volvo Cars, kommer sedan tillsammans med kollegor att gå igenom allt från tekniska detaljer, till design och andra viktiga höjdpunkter.

Med EX90 introducerar Volvo en helt ny generation av bilar, med fokus på hög säkerhet genom avancerad hårdvara och ny mjukvara. Målet är att det ska bli den säkraste Volvobilen någonsin.

Premiären kommer du att kunna följa i videospelaren nedanför:

Volvo EX90 är byggd som elbil helt från grunden och tar formen av en större 7-sitsig SUV. Det är syskonmodellen till Polestar 3 som lanserades förra månaden. Vi kan anta att det kommer finnas en hel del gemensamt mellan de två modellerna i form av tekniska specifikationer som räckvidd, motorkapacitet och teknik.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.