Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Här ser du premiären av elbilen Volvo XC40 på onsdag

Volvos vision om att ladda direkt från lyktstolpen.

Premiären för den helt eldrivna Volvo XC40 närmar sig. Den äger rum på onsdag klockan 18.30 svensk tid och du har möjlighet att se avtäckningen online via en livesändning som Volvo styr upp.

”Volvo välkomnar dig att ta del av premiären av den första elbilen; den elektriska XC40. På det här evenemanget kommer Volvo Cars också presentera sin strategi för en hållbar framtid.”, skriver Volvo i ett pressmeddelande.

Livesändningen kommer du att hitta på denna länken. Under livesändningen och avtäckningen av elektriska Volvo XC40 får vi träffa flera nyckelpersoner inom Volvo, bland annat:

  • Håkan Samuelsson, President and CEO, Volvo Car Group
  • Henrik Green, Chief Technology Officer 
  • Björn Annwall, Head of the EMEA region and Global Commercial Operations 
  • Martina Buchhauser, Head of ProcurementRelaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

I förra veckan började det komma indikationer på att världspremiären för den elektriska Folkabussen närmar sig. Genom en reklamfilm som Allt om Elbil fick...

Elbil

Efter att under många år ha setts som en pionjör inom elbilar med Nissan Leaf är det dags för Nissan att öka takten ytterligare....

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons