Se direktsända premiären av Volkswagen ID.7 idag klockan 14.00

Idag klockan 14.00 är det världspremiär för Volkswagens nästa elbilsmodell. Denna gången i form av Volkswagen ID.7 som kommer placera sig i Volkswagens toppsegment.

Volkswagen har under våren pytsat ut en del detaljer om elbilen. Bland annat har vi fått se elbilen i kamouflage. Det har också sagts att den kommer erbjuda en räckvidd på upp till 700 kilometer (WLTP) på en laddning genom en ny effektivare elmotor och ett lågt luftmotstånd.

Premiären äger rum på flera ställen runt om i världen samtidigt. Volkswagen sänder också premiären online, och den kommer du kunna se i videospelaren nedanför.

– ID.7 är en efterlängtad modell som kommer att passa den svenska marknaden mycket bra. Vi är väldigt glada och stolta över att Stockholm är en av platserna för världspremiären, det visar inte minst att Sverige är en viktig marknad för elbilar, kommenterar Sten Forsberg, chef Volkswagen Sverige inför premiären.

Senare kan vi också förvänta oss en kombi baserad på Volkswagen ID.7. Den presenteras dock först nästa år. Förhandsvisningen av den har vi fått se genom konceptet ID. Space Vizzion.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.