Här är elbilarna som hade TV-tid i samband med Super Bowl

USA:s största sporthändelse Super Bowl går hand i hand med de dyraste och mest anrika reklamspottarna i amerikansk TV. Reklamfilmerna kan kosta uppåt fem miljoner dollar för 30 sekunders TV-tid. Ibland är till och med reklamspottarna mer diskuterade än själva sportevenemanget i sig. Utrymmet brukar vara populärt hos biltillverkarna som vill nå ut till en bred publik.

Årets upplaga är inget undantag och flera biltillverkare har köpt in sig i reklampauserna. Fyra biltillverkare väljer att visa upp sina elbilar. Du kan se dessa nedan.

Brittiska skådespelaren Maisie Williams sjunger Disneys Let It Go från filmen Frozen samtidigt som hon kör mot en mer hållbar framtid i en Audi e-tron Sportback.

https://www.youtube.com/watch?v=WvEAklsAAts

En av de största snackisarna är GMC Hummer. Den tidigare bensinslukande jättejeepen kommer nu som elbil. Basketproffset LeBron James är den nya frontfiguren för nya eldrivna Hummer. Dessvärre får vi mest se LeBron i reklamfilmen när vi egentligen vill se Hummern.

Porsche visar också upp deras elbil Porsche Taycan i en reklamfilm under Super Bowl. Reklamfilmen utspelar sig under en stöldkupp från Porsches museum i Tyskland. Men det finns en twist. Reklamfilmen ser du i videon nedan:

https://www.youtube.com/watch?v=92sXWVxRr0g

Även Ford väljer att visa musklerna på hemmaplan. Detta i form av nya elbilen Ford Mustang Mach-E. Den videon kan du se nedan.

https://www.youtube.com/watch?v=HcZP4Y7Pk9A&feature=emb_title

Tesla har gjort sig kända för att aldrig lägga pengar på marknadsföring. I år är inget undantag, men de har ändå fått sin beskärda del av utrymme i samband med Super Bowl. Den största trenden hos amerikanska fotbollsspelare just nu är Tesla. Det rapporterar den amerikanska nyhetskanalen CNBC.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.