Polestar visar mer av kommande elbilarna – nya bilder på Polestar 3, 4 och 5

Polestar har hittills i år tagit emot fler än 32 000 kundbeställningar för Polestar 2. En ökning med 290 procent jämfört med förra året. Det berättar Polestar i ett pressmeddelande. Polestar är nu verksamma på 25 marknader med 130 retail-ställen öppna.

Men fler modeller är på gång, vilket kommer få Polestar att växa ytterligare och till nya marknader. Idag visar Polestar nya bilder på de kommande modellerna.

Polestar 3

Runt hörnet finns Polestar 3. Vi fick se den första bilden på den för en vecka sedan. Nu har Polestar släppt ännu en officiell bild som visar modellen bakifrån. Polestar 3 är en elektriska prestanda-SUV som har premiär i oktober i år. Målsättningen för den är modellen är en räckvidd på mer än 600 kilometer (WLTP).

Polestar 4

Efter Polestar 3 kommer en coupé-SUV som får namnet Polestar 4. Denna modellen förväntas lanseras under 2023. Den gömmer Polestar fortfarande under ett skynke. Men det ligger nära till hands att anta att den kommer dela en hel del likheter med Polestar 3.

Polestar 5

Nästa modell är Polestar 5, som ska ha kommit långt i utvecklingsprocessen berättar Polestar i sitt pressmeddelande. Polestar kommer vara redo att visa upp en prototyp i samband med Goodwood Festival of Speed nästa vecka.

Polestar delar nu också med sig av en ny bild på Polestar 5. Likheten med konceptet Polestar Precept är många, men det finns också små distinkta skillnader. Denna modellen har till exempel en annan utformning på bagageluckan och har fått fysiska sidospeglar. En mer produktionsnära prototyp? Kanske det… Denna elektriska, fyradörrars prestanda-GT har sin förväntade lansering satt till 2024.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.