Grafik: Registrerade elbilar månad för månad från 2014 till september 2022

Som ett avslut på årets tredje kvartal är det hög tid för en omfattande sammanfattning av antalet registrerade elbilar i Sverige. Den får du i form av en illustrerande video på antalet registrerade elbilar per månad och modell.

Grafiken visar perioden januari 2014 till september 2022. Listan är begränsad till högst 25 modeller under en given period, det eftersom det annars blir för smått… Om du verkligen vill se hela listan kan du kolla länken längre ner i den här artikeln.

Grafiken ser du i videon nedan:

Bonus: Inte nöjd med att bara se en topp 25-lista? Om du verkligen vill se en lista med ALLA modeller så finns en sådan. Där blir dock grafiken svår att urskilja i takt med att modellerna blir fler. Om du har supersyn kan du kolla in den videon via den här länken.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.