Fyra begagnade elbilar för 150 000kr: Leaf, Zoe, e-Up och e-Golf

Pressbild: Nissan

Tidningen Vi Bilägare har kikat närmre på begagnatmarknaden för elbilar. Man har kikat på fyra modeller: Nissan Leaf, Renault Zoe och Volkswagen e-Golf och Volkswagen e-Up. Målsättningen har varit att hitta fyra modeller som kostar under 150 000kr.

De fyra utvalda bilmodellerna har nu funnits på marknaden under flera år. Därmed finns det också facit på hur bilarna stått sig med tiden. En enorm trygghet för dig som konsument.

I artikeln tar Vi Bilägare upp både positiva och negativa överraskningarna som kommit med tiden. Du hittar artikeln hos Vi Bilägare via denna länken.

Dessutom har vi på Allt om Elbil sedan tidigare samlat ett par funderingar, tips och råd kring att köpa begagnad elbil. Den artikeln hittar du här.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.