Första teasern på 7-sitsiga elbilen Peugeot E-5008

Peugeot har idag släppt en kort teaser som visar upp interiören i den helt nya bilen Peugeot E-5008. Den kommande elbilen ska ha plats för upp till sju personer fördelade över tre sätesrader. I samband med dagens teaser får vi se de första bilderna på interiören.

Peugeot visar upp sin nya Panoramic i-Cockpit som ska ta körupplevelsen till en ny nivå. Den består av en flytande 21-tums panoramaskärm som är placerad framför föraren som kombinerar både head-up-display med en central pekskärm.

Skärmen är placerad snett vinklad mot föraren för bästa ergonomi under körningen, samtidigt som den också ändå förblir tillgänglig för passageraren, förklarar Peugeot. Peugeot lyfter också fram LED-belysningen som ska förstärka den svävande känslan och ska ge ett behagligt intryck i kupén.

Teasern går att se nedanför:

Peugeot E-5008 kommer att presenteras i sin helhet i mars

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.