Första intrycken: Är nya Tesla Model 3 bättre att köra än den gamla?

Tidigare under hösten uppdaterade Tesla sin minsta elbil, Tesla Model 3. Uppdateringen innebar både visuella förändringar, både exteriört och interiört. Men de främsta av alla löften var kanske betydligt bättre åkkomfort och en tystare kupé.

Så hur lever Tesla Model 3 upp till löftena? Är nya Tesla Model 3 mer än bara en datoriserad plåtkaross på fyra hjul? Finns det en tydligt förbättrad kvalitetskänsla och finns det nu en åkkomfort som kan göra konkurrenterna oroliga?

Häng med på min första resa i nya Tesla Model 3 2024 där jag delar med mig av mina intryck och hur jag upplever den i förhållande till min egna Model 3 från 2021. Inslaget ser du i videospelaren nedanför:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.