Första bilderna på interiören i Jeep Wagoneer S

Jeep visar nu upp mer av sin kommande elbil Jeep Wagoneer S. För första gången får vi också en glimt av interiören. Jeep talar sig varma om interiören och beskriver den som ”en lyxig interiör med exklusiva material för förstklassiga möten”.

Wagoneer S bygger på Stellantis helt nya plattform STLA Large med ett löfte om imponerande prestandasiffror, och en plattform som också ska möjliggöra en modern och teknikfokuserad upplevelse för passagerarna i bilen.

Förarmiljön i Wagoneer S.

Tekniken säger sig Jeep ha integrerat väl med noga utformade hantverksdetaljer som ombonas av en dynamisk, färgvalbar omgivningsbelysning.

Färdriktningsväljaren i Jeep Wagoneer S.

Jeep avslöjar också att bilen kommer få ett panoramasoltak med dubbla rutor som standard och ett kraftfullt ljudsystem från McIntosh med 19 högtalare.

Jeep Wagoneer S.

Leveranserna ska starta hösten 2024. Först ut är USA och sedan ska fler andra globala marknader följa. Bilen ska leverera 600 hästkrafter och ska klara 0 till 100 km/h på 3,6 sekunder. I övrigt har Jeep inte sagt något om räckvidd, batteristorlek eller pris.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.