Första bilderna på elbilen Peugeot e-3008

Peugeot släpper nu de första bilderna på sin nästa elbil – Peugeot e-3008. Det blir märkets största elbil hittills. Bilderna är bara en teaser inför den stora premiärdagen som äger rum den 12 september. Då får vi den kompletta överblicken över vad Peugeot kommer erbjuda.

Men vi vet redan en hel del om modellen som det är idag. Bland annat har Peugeot redan visat upp interiören. Intrycket är en ombonad och stilren interiör som följer en helt ny design. Vi ser stora öppna ytor med mjuka textiler.

Vi vet också att nya Peugeot e-3008 kommer att bygga på Stellantis-koncernens elbilsplattform STLA Medium. Den ska kombinera god effektivitet och generösa räckvidder på upp till 700 kilometer hos de mest effektiva modellerna som kommer bygga på plattformen.

Peugeot e-3008.
Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.