Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Första bilden på Hyundai IONIQ 7 – en större suv

Bild: Hyundai via Twitter.

Tidigare i veckan gav Hyundai oss en liten uppdatering kring nästa elbil efter IONIQ 5. Namnen på den är logiskt nog IONIQ 6 och kommer bygga på konceptet Prophecy som Hyundai redan visat upp.

Nu ger Hyundai oss en uppdatering kring elbilen efter det. Det rör sig om en större suv med namnet IONIQ 7. Att det blir en suv visste vi redan sedan tidigare, men för första gången får vi nu en bild som avslöjar konturerna. Och några få detaljer.

IONIQ 7 tycks designmässigt följa i hjulspåren av IONIQ 5 med sin kantiga front med bitvis futuristiska inslag av framlyktornas pixelljus. Bakdelen tycks bli betydligt mer avrundad. Sannolikt av aerodynamiska skäl.

Lanseringen av IONIQ 6 kommer att ske under 2022. Suven IONIQ 7 kommer att lanseras omkring 2024.Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

Tesla har länge haft ett rekommendationsprogram där Tesla-ägare kan få belöningar genom att rekommendera andra till att köpa en Tesla. Belöningarna har varierat genom...

Elbil

I veckan rullade den första leveransklara pickupen Rivian R1T av produktionslinan i Normal, Illinois. Därmed vann Rivian kampen om att vara först om att...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons