Ford visar teaserfilm på ny eldriven transportbil för Europa

I början av april berättade Ford att den nya eldrivna transportbilen Ford E-Transit var på ingång till de första kunderna i Europa. Det är däremot inte den enda transportbilen som ingår i Fords planer när märkets modeller för den kommersiella marknaden ska bli helt eldrivna.

Fram till 2024 ska Ford Pro lansera fyra stycken helt eldrivna transportbilar utöver den nyligen lanserade Ford E-Transit. Den 9 maj kommer Ford berätta mer om planerna. Idag delar Ford en första teaserfilm av vad som komma skall.

I filmklippet ser vi en transportbil som ser ut att vara något större än Volkswagen ID. Buzz Cargo. Förbi sveper också en modern LED-ljussignatur, både fram och bak.

– Det nya tillkännagivandet kommer att markera nästa viktiga milstolpe på väg mot att göra hela Fords försäljning i Europa helt utsläppsfritt till 2035, skriver Ford i ett pressutskick.

Teaserfilmen ser du nedanför:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.